رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان این که مردم نگران سهمیه بنزین خود در انتقال کارت سوخت به کارت بانکی نباشند، گفت: این اقدام با هدف ایجاد شفافیت و جلوگیری از قاچاق سوخت انجام می‌شود.

اتصال کارت سوخت به کارت‌های بانکی با هدف جلوگیری از قاچاق سوخت انجام می‌شود

حجت‌الاسلام موسی احمدی رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خانه ملت با اشاره به مصوبه مجلس برای اتصال کارت‌های سوخت به کارت بانکی افراد گفت: مردم نگران سهمیه بنزین خود نباشند. هیچ مشکلی برای سهمیه سوخت افراد در انتقال از کارت سوخت به کارت بانکی ایجاد نمی‌شود.

رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: پیش از این هم موضوع اتصال کارت سوخت به کارت بانکی افراد در قانون برنامه هفتم مطرح و مصوب شده بود و در قانون بودجه سال ۱۴۰۵ تصویب شد تا این کار به صورت صددرصدی در سال آینده انجام شود.

وی اظهار کرد: اتصال کارت سوخت افراد به کارت بانکی افراد با هدف ایجاد شفافیت و جلوگیری از قاچاق سوخت انجام می‌شود.

اطمینان‌بخشی درباره امنیت حساب‌ها؛ زیرساخت‌های حفاظتی کامل شده است

احمدی خاطرنشان کرد: اتصال کارت سوخت به کارت بانکی مشکلی را از نظر امنیت برای حساب بانکی آنها ایجاد نمی‌کند و این کار با فراهم آوردن کامل زیرساخت‌های امنیت برای حساب افراد انجام می‌شود.

ارسال پیامک بلافاصله پس از هر بار سوخت‌گیری

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم افزود: هرگاه با کارت سوخت متصل شده به حساب بانکی سوخت‌گیری انجام شود، یک پیامک الکترونیکی برای گوشی تلفن همراه راننده و صاحب خودرو ارسال می‌شود تا در جریان سوخت‌گیری با کارت خود قرار گیرد.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم بیان کرد: با اجرای این مصوبه پس از نقل و انتقال خودرو، کارت سوخت خودرو هم باید به شخص خریدار منتقل شود. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار