جلیل رحیمی جهان آبادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزرای خانه ملت، در خصوص انتخاب عاصمه جهانگیر به جای احمد شهید، اظهار داشت: موضوع حقوق بشر یکی از مباحث حساس در افکار عمومی جهانی است، در این زمینه، بحث قدرت ها، سازمان ها و شخص نیست.
رئیس کمیته بین الملل کمیسیون قضائی و حقوقی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شورای حقوق بشر به عنوان یکی از نهادهای حقوق بشری جهان و سازمان ملل متحد به صورت کلی و عام یک سری حساسیتهای ویژه در خصوص حقوق بشر را در فضای عمومی جهان ممکن است برای هر دولتی، مطرح کنند.
نماینده مردم تایباد و تربت جام در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هنگامی که مسائلی در خصوص نقض حقوق بشر در کشور ما مطرح میشود، باید به صورت فنی و دقیق بررسی کنیم که چه مشکلاتی مطرح شده است و راه حلی برای رفع این مشکلات پیدا کنیم.
وی افزود: ایران باید تعامل خود را با شورای حقوق بشر افزایش دهد. کسانی که به عنوان نماینده و مدافع ما برای بیان مواضع ایران در مجامع بینالمللی حضور می یابند، اگر با فضای افکار عمومی جهان آشنایی نداشته باشند و از نحوه ارتباط گیری با این نهادها مطلع نباشند، کشور را دچار مشکل می کنند.
دبیر کمسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی متذکر شد: به عنوان کارشناس حوزه روابط بین الملل، به بسیاری از موضع گیری مسئولان حقوق بشر کشور نقد دارم، زیرا نمایندگان حوزه حقوق بشری ما که در مجامع بین المللی حضور مییابند، با فضای بین المللی آشنایی ندارند.
رحیمی جهان آبادی تصریح کرد: در گزارش دهی و موضع گیری مسئولان حقوق بشری کشور به وضوح مشخص است که با قوانین بینالمللی آشنایی ندارند.
عضو هیئت رئیسه کمسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی گفت: اینکه ما هر اقدامی از طرف نهادهای حقوق بشری را تبدیل به چالش سیاسی کنیم دردی را دوا نمی کند. بسیار ی از نهادهای بین المللی نقش ابزار را برای قدرت های جهانی استفاده می کنند و به دنبال فشار آوردن هستند ولی ما باید قدرت منطق را به قدری در دیپلماسی خود افزایش دهیم تا بتوانیم این فشار را کاهش دهیم. مانند متجاوز شناخته شدن عراق در جنگ 8 ساله و پرونده هسته ای که دیپلماسی ایران توانست در مقابل غرب ایستادگی کند./
پایان پیام