محسن کوهکن در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، درباره نحوه تخصیص بودجه احزاب گفت: از ابتدای امر در مجلس ششم و دولت اصلاحات که بحث بودجه احزاب مطرح شد، بارها گفتیم از بیت المال مسلمین نباید ریالی به احزاب داده شود و با آن مخالف هستیم.
نماینده مردم لنجان در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس یادآور شد: وقتی حزبی تشکیل می شود باید هدف آنها نیز مشخص شود؛چرا که قرار است زمانی براساس خِرد جمعی برنامه ریزی کنند تا در انتخابات کاندیدای ریاست جمهوری معرفی کنند.
وی در ادامه با بیان اینکه احزاب نمی توانند حالت اداره دولتی را داشته باشند، عنوان کرد: در دستگاه دولتی آن که در رأس هرم است بر اساس اختیارات تصمیم می گیرد که تا انتها باید اجرا شود ؛اما احزاب به این شکل نیستند و اگر قرار باشد به معنای واقعی عمل کنند باید از انتهایی ترین حوزه حزبی خود در کشور نظرات را جمع آوری کرده و بعد تصمیم گیری کنند.
دبیرکل جامعه اسلامی نمایندگان ادامه داد: احزاب باید با برنامه و کارآمد عمل کنند نه به شکلی که فردی در حزب عمل خلاف قانونی مرتکب و مجازات شده باشد؛اما به خاطر تعصب اعضا در رأس حزب،اجازه حذف وی را ندهند؛چراکه این موضوع باعث سلب اعتماد عمومی از احزاب می شود همچنین نباید دست در خزانه بیت المال کرده و به احزاب پول بدهند که البته ما نیز تاکنون ریالی از بودجه احزاب دریافت نکرده ایم.
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه هزینه احزاب باید از محل کمک اعضای حزب تأمین شود، خاطرنشان کرد:در نهایت بودجه احزاب در سال های مختلف در جریان بودجه به تصویب رسیده،اما آنطور که باید اختصاص داده نشده است./
پایان پیام