عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه نظارت وزارت علوم در برخی از مراکز آموزشی ضعیف است،گفت:اکثر اقشار جامعه از نظر اقتصادی می‌توانند دانشگاه علمی وکاربردی را برای تحصیل انتخاب کنند.

نظارت ضعیف وزارت علوم در برخی از مراکز آموزشی/دانشگاه علمی وکاربردی ظرفیتی مناسب در حوزه آموزش کشور

فرهاد فلاحتی درگفت‌وگو با خبرنگارخبرگزاری خانه ملت درباره حال و رو وضعیت کیفی و کمی مراکز آموزشی کشور،گفت: تمامی مراکز آموزشی کشور، تحت هر عنوانی که فعالیت می‌کنند متولی‌شان از حیث اجرا و نظارت  وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است بنابراین الزامی است که این وزارتخانه در موضوعاتی نظیر منابع نیروی انسانی، بودجه، هزینه کرد، ارتقا دانش و جلوگیری از هرگونه خطای انسانی در تمام مراکز آموزشی  نظارت  فراگیری را مدنظر قراردهد تا توسعه علم در کشور به نحو مطلوب حرکت کند.

نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی گفت: نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناورری در برخی از مراکز آموزشی بسیار ضعیف است اما در برخی دیگر از مراکز به شدت قوی است بنابراین باید  از خود آقایان  پرسیده شود که  چرا  این نوع  از نظارت  وجود دارد زیرا به نظر می‌رسد که کلیه مراکز آموزش عالی می بایست با نگاه ارتقا بخشی، کیفیت بخشی  و رضایتمندی از خدمات دانشگاه‌ها تعریف شوند  بنابراین  بدیهی است که باید مراکز فنی و حرفه ای و دانشگاه علمی وکاربردی نیز  در این راستا قراربگیرند.

وی افزود: اکثر اقشار جامعه می توانند از نظر اقتصادی  نیز دانشگاه علمی وکاربردی را برای تحصیل انتخاب کنند ومحدودیتی نیز برای  تدریس در این دانشگاه از نظر سنی، شاغل بودن از جمله کارمندان  بودن، وجود ندارد و بنابراین  این مزیتها نشان می‌دهد که دانشگاه علمی وکاربردی دارای یک ظرفیت مناسب برای آموزش است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه نظارت وزارت علوم در برخی ازمراکز آموزشی ضعیف است، یادآورشد: شهریه، سطح پراکندگی مناسب و پذیرش آسان  3 مزیت برتر دانشگاه علمی وکاربردی است. /

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار