احمد حمزه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به حضور وزیر بهداشت در نشست کمیسیون آموزش مجلس و ارائه پیشنهادی برای جذب دانشجویان پزشکی در مناطق محروم که بر مبنای آن دانشجو پس از اتمام تحصیل خود متعهد به ارائه خدمات پزشکی در مناطق محروم شود، گفت: در صورتی که فرد پذیرفته شده در دانشگاه، بومی همان منطقه باشد و تعهد دهد که پس از پایان تحصیلات پزشکی در همان منطقه نیز خدمت کند.
نماینده مردم کهنوج، منوجان، رودبار جنوب، قلعه گنج و فاریاب در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پذیرش متقاضیان رشتههای پزشکی در دانشگاه که خود اهل مناطق محروم هستند در شرایطی که صرفا 80 درصد از امتیاز لازم برای این قبولی را آوردهاند اما به این شرطی که پس از فارغالتحصیلی در همان مناطق محروم مطب زده و ماندگار شوند به افرایش تعداد پزشکان متخصص در مناطق محروم کمک شایانی میکند و این مهم هم به سود دانشجو و هم به سود ارتقاء و توسعه خدمات پزشکی در مناطق محروم خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به ضرورت و اهمیت ارائه تسهیلات به دانشجویان پزشکی جهت ایجاد انگیزه برای فعالیت در مناطق محروم، گفت: بهیقین اگر حقوق و مزایای مناسبی همچون استانها و شهرهای اصلی برای پزشکان در مناطق محروم نیز در نظر گرفته شود آنها تمایل بیشتری از خود برای خدمت در این مناطق نشان خواهند داد.
این نماینده مجلس با تاکید بر اینکه باید برای دانشجو پزشکان در مناطق محروم ایجاد جاذبه کرد، ادامه داد: یکی از این جاذبهها اجازه فعالیت در بخش خصوصی -حتی در زمان گذراندن طرح- است زیرا افرادی که سالهای متمادی درس خوانده و سنشان به 30 الی 35 سال رسیده انتظار دارند زندگی نسبی مناسبی بهعنوان یک پزشک متخصص داشته باشد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس همچنین از تعویق یک ساله پرداخت دستمزد دانشجو پزشکان که در حال گذراندن طرح خود هستند انتقاد کرد./
پایان پیام