عباس آخوندی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به حضورش در نشست امروز کمیسیون عمران مجلس، گفت: در این نشست گزارشی از عملکرد مسکن مهر به نمایندگان ارائه شد، البته بنده اظهارنظری پیرامون مخالفت با این تحقیق و تفحص نکرده ام و تصمیم گیری در این باره برعهده مجلس است.
وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه نمایندگان در این نشست درخواست داشتند که بررسی جامعی پیرامون مسکن مهر صورت گیرد، افزود: به نمایندگان اعلام شد که تمامی اطلاعات درباره مسکن مهر موجود است و این اطلاعات در اختیار نمایندگان علاقه مند پیگیری تحقیق و تفحص قرار می گیرد، اما تصمیم گیری در این باره برعهده خود کمیسیون و مجلس است.
پاسخ به ابهامات نمایندگان درباره قانون نظام مهندسی
وی ادامه داد: مقرر شد جلسات درباره مسکن مهر و مسائل مربوط به آن ادامه یابد.
آخوندی با بیان اینکه نمایندگان کمیسیون عمران ابهاماتی درباره اصلاحات صورت گرفته در قانون نظام مهندسی داشتند، یادآور شد: توضیحاتی در این زمینه به نمایندگان کمیسیون ارائه شد که منع پذیرش منافع متعارض و همچنین درباره نحوه ارجاع کار نظارت بر فعالیت های مهندسی و وجوهی که نباید از مردم دریافت شود، اهم این موضوعات بود.
این عضو کابینه دولت دوازدهم، تصریح کرد: در این نشست به سوال یکی از نمایندگان پیرامون بافت حرم امام رضا(ع) پاسخ داده شد./
پایان پیام