فرهاد فلاحتی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با اشاره به جایگاه آموزش بر جلوگیری از شیوع بیماریهای مختلف، گفت: متاسفانه طبق آخرین آمار بیماریهای واگیرداری همچون ایدز در کشور افزایش یافته و شیوع 47درصدی بیماری قلبی و عروقی و افزایش 20درصدی سکتههای قلبی را شاهد هستیم اما به میزان رشد نگرانکننده این بیماریها، آموزش ازسوی آموزش و پرورش و رسانهها افزایش نداشته است.
نماینده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تغییر عادات اشتباه تغذیه و سبک زندگی مسئلهای است که باید از کودکی به افراد آموزش داد، افزود: رشد و تعالی در جامعه سالم بیش از جامعهای است که درگیر امراض و مشکلات روحی و جسمانی متعدد است و بخشی از وظیفه افزایش سلامت جامعه همچون آموزش سبک زندگی ایرانی- اسلامی و مهارتهای لازم بر عهده آموزش و پرورش است.
وی با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش و آموزش عالی باید بیش از این در بحث سلامت سرمایهگذاری کنند، اضافه کرد: همچنین این مسئله باید در رشتههای تحصیلی همچون علوم تجربی، بهیاری، خانهداری و... به کرات آموزش داده شود.
فلاحتی بیان کرد: متاسفانه مشکلات در کشور به قدری متعدد است که خانوادهها دیگر فرصت فکر کردن به این مسائل را ندارند لذا همراهی نهادهای دیگری همچون رسانهها، شهرداری، رسانه ملی و تبلیغات مکرر میتواند سبک زندگی جامعه را تغییر دهد.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تاکید بر اینکه درصد بسیار محدودی از مردم در رابطه با محصولات تراریخته اطلاعات دارند و نمیدانند باید تغذیه سالم را از دولتها طلب کنند، ادامه داد: این عدم آگاهی سبب میلیاردها تومان هزینه برای دارو و درمان میشود در حالی که با افزاش آگاهی و تغییر عادات زندگی میتوان پیشیگری کرد./
پایان پیام