سیدجواد حسینیکیا در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با تسلیت ایام سوگواری و فرا رسیدن تاسوعا و عاشورای حسینی درباره درسها و پیامهای این مکتب گفت: فرهنگ عاشورا در همه ابعاد برای زندگی انسان برنامه و پیام دارد و میگوید اگر انسان میخواهد در مکتب حسین ابن علی(ع) درس بیاموزد، باید بصیرت داشته باشد و دشمنشناسی خود را بالا برد.
نماینده مردم سنقر در مجلس شورای اسلامی افزود: فرهنگ عاشورا میگوید از دشمن نهراسید، تهذیب نفس داشته باشید و جزو پاکان جامعه باشید؛ فرهنگ عاشورا بر تکریم والدین و الگو بودن در جامعه تاکید دارد.
وی بیان کرد: بر اساس فرهنگ عاشورا، کسی که پیرو حسین ابن علی(ع) است نسبت به اتفاقات اطراف خود در جامعه بیتفاوت نیست و احساس مسئولیت دارد؛ چنین شخصی به سمتی میرود که جامعه را اصلاح کند لذا فرهنگ عاشورایی غنی است و حرکت بر طبق آن باعث خواهد شد که در فرد و جامعه تکامل به وجود آید.
این نماینده مجلس تاکید کرد: باید با پیروی از این فرهنگ بتوان تهذیب فردی در خود ایجاد کرد، به سمت خانوادهمحوری رفت تا بتوان جامعه را احیا کرد و البته احیای جامعه به این است که ارزشهای اخلاقی در آن پیاده شود.
نقش فرهنگ عاشورایی در حکومتداری؛ از ظلم ستیزی تا نهراسیدن از دشمن
حسینیکیا درباره نقش فرهنگ عاشورایی در حکومتداری توضیح داد: نقش کسی که راهبری جامعه را بر عهده دارد این است که افق آینده نظام اسلامی را ترسیم کند، چشمانداز روشنی به ملت بدهد و عدالت محوری، ظلم ستیزی، نهراسیدن از دشمن و خنثی کردن توطئههای دشمنان را چراغ راه خود قرار دهد.
عضو فراکسیون روحانیت مجلس گفت: رهبری در فرهنگ عاشورایی باید فردی باشد که دشمن را به زانو درآورد تا بدانجا که دشمن به دنبال نظام اسلامی حرکت کند و آنها از راهبرد و برنامه ما بترسند نه اینکه ما به دنبال خنثی کردن برنامههای دشمن باشیم./
پایان پیام