علی ابراهیمی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در رابطه با موانع انرژی های تجدید پذیر در ایران گفت: آب یکی منابع تجدیدپذیر است، ما به خوبی از منابع آبی کشور برای تولید برق استفاده میکردیم، اما امروزه مصرف آب به حدی زیاد شده است که برای تامین برق ناچار هستیم از سوختهای فسیلی و یا انرژی اتمی برای تولید برق استفاده کنیم.
استفاده از انرژی خورشیدی در تمامی نقاط کشور ما قابل استفاده است
نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: تولید برق با استفاده از انرژی خورشیدی و وزش باد که یکی از منابع تجدید پذیر و سازگار با محیط زیست بوده و در تمامی نقاط کشور ما قابل استفاده است. معتقدم در مسیر رونق انرژیهای تجدیدپذیر و استفاده از انرژیهای سازگار با محیط زیست هیچ مانعی وجود ندارد.
ابراهیمی با اشاره به صحبتهای رئیس سازمان محیط زیست مبنی بر اینکه سیاستهای کشور همسو با توسعه انرژیهای تجدیدپذیر نیست تصریح کرد: اگر ایشان فکر میکند مانعی در این مسیر وجود دارد، در قالب لایحهای در دولت تصویب کرده و سپس به ما پیشنهاد دهند، ما حتما موانع آن را اگر در چهار چوب قانون باشد بررسی و رفع میکنیم.از طرفی اگر این موانع اجتماعی و فرهنگی باشد لازم است برای رفع و یا بهبود آن فرهنگسازیهای لازم انجام شود.
بیشتر بخوانید: خلاء زیرساخت های لازم برای ایجاد زیست بوم انرژی های تجدیدپذیر
آمایش سرزمینی بدون مطالعه انجام شده است
وی با اشاره به نقش مدیریت در توسعه زیرساختهای بهرهبرداری از انرژیهای نو و تجدیدپذیر اظهار کرد: به صورت کلی آمایش سرزمین ما آنطور که باید با مطالعه و بررسی انجام نشده است، از طرفی قوانین آن نیز به صورت کامل انجام نمیشود این موضوع به عنوان یکی از اساسی ترین ضعفهای کشورمان است.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی در رابطه با نقش جریانهای سیاسی در ایجاد موانع توسعه و رونق انرژیهای تجدیدپذیر افزود: اختلافها و سلایق سیاسی نقش پررنگ و تاثیرگذاری در این حوزه ندارد اما متاسفانه زمانی که دولتها روی کار میآیند رفتارهای پوپولیستی زیادی از خودشان نشان میدهند و به امورات زیر بنایی کمتر پرداخته میشود از این جهت ممکن است روند توسعه انرژی های نو و سازگار با محیط زیست را کند تر کنند./
پایان پیام