عضو فراکسیون امید مجلس اعتقاد دارد امروزه نگاه غالب در مجلس محلی است نه ملی، از این رو با استانی شدن انتخابات قوه مقننه این مهم برطرف می شود.

استانی شدن انتخابات قوه مقننه در گرو فعالیت احزاب ملی

جلال میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به بررسی موضوع استانی شدن انتخابات قوه مقننه، گفت: شرایط قانون فعلی انتخابات کنونی وضعیت مطلوبی را ایجاد نکرده و موجب شده مجالسی شکل بگیرد که ایرادات جدی دارد.

امروزه نگاه غالب در مجلس شورای اسلامی محلی است نه ملی

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: خیلی از اندیشمندان و فعالان سیاسی که سال های متمادی در این عرصه فعالیت کرده اند، اعتقاد دارند که نگاه غالب در مجلس شورای اسلامی محلی است نه ملی که سبب بوجود آمدن مشکلاتی در کشور شده است.

وی با اشاره به اینکه صاحبنظران اعتقاد دارند اگر قانون کنونی مناسب تغییر کند زمینه ورود نمایندگانی به قوه مقننه می شود که ملی تفکر می کنند، ادامه داد: باید توجه داشت که تحقق استانی شدن انتخابات مجلس در گرو فعالیت احزاب ملی است.

احزاب اصولگرا و اصلاح طلب باید در ایام انتخابات لیست کاندیداهایشان را ارائه کنند

این نماینده مردم در مجلس دهم با اشاره به اینکه احزاب قدرتمند در جناح اصولگرا و اصلاح طلب باید در انتخابات اقدام به ارائه لیست انتخاباتی کنند، اظهار کرد: در واقع اگر این جناح ها نسبت به حمایت از افراد اقدام کنند، دیگر موضوعاتی مانند تاثیر مسائل قومی ظهور و بروز آنچنانی نخواهد داشت.

میرزایی افزود: می توان اذعان کرد اگر جایگاه سیاسی احزاب به درستی دیده نشود، شاهد شرایط کنونی خواهیم بود؛ در واقع اگر احزاب را به حاشیه ببریم و به آنها بهاء ندهیم، نتیجه مطلوبی از استانی شدن انتخابات قوه مقننه حاصل نمی شود.

قانون اصلاح شده احزاب، مکمل قانون انتخابات استانی مجلس است

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین باید یادآور شد اجرای قانون اصلاح شده احزاب، مکمل اجرای قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی است و اهمیت بسزایی دارد لذا باید مورد توجه دستگاه های مسئول قرار بگیرد./

  • بیشتر بخوانید؛

افزایش مشارکت سیاسی و تحزب‌گرایی از مزیت‌های استانی شدن انتخابات مجلس است

پایان پیام

برچسب‌ها

آخرین اخبار