نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی در توضیح نقش ریش سفیدان در به حداکثر رساندن همکاری‌های سیاسی جریانات گفت: ما کارنامه چندان درخشانی از ریش سفیدی ریش سفیدان جریانات سیاسی در این خصوص شاهد نبودیم، ما ریش سفیدانی در جریانات سیاسی داریم، ولی این ریش سفیدان خیلی نتوانستند با حل کردن مشکلات کشور میان مردم آن چنان که باید اعتماد سازی کنند.

نقش ریش سفیدان در به حداکثر رساندن همکاری‌های سیاسی جریانات در ایران چقدر موفق بوده است

به گزارش خبرگزاری خانه ملت یحیی کمالی‌پور، عضو فراکسیون مستقلین مجلس با تاکید بر اینکه «باید مسئولان، جریان های سیاسی و مردم در جهت وحدت حرکت کنند»، گفت: از آن جا که کشور از اختلاف و تشتت ضربه می خورد باید جریان‌های سیاسی از هرگونه اقدام توأم با اختلاف افکنی پرهیز کرده و در جهت توسعه کشور گام بردارند چون مسیری غیر از این خیانت در حق مردم است.

وی در خصوص لزوم تغییر رویکرد جریان‌های سیاسی برای کنارگذاشتن اختلافات جناحی و اولویت قرار دادن منافع ملی کشور در ورود به دهه پنجم عمر انقلاب گفت: انقلاب ما با وحدت یکپارچه مردم به پیروزی رسید، قطعاً برای تداوم این نهضت و این انقلاب باز هم نیاز به وحدت داریم، آن چه می‌تواند عامل نجات کشور و تداوم این انقلاب باشد وحدت است، جریانات سیاسی هم باید به گونه‌ای مدیریت شوند که اختلاف نظرها در جهت توسعه کشور باشد نه به گونه‌ای که خود موجب ایجاد مشکلاتی باشد.

نماینده مردم جیرفت در مجلس افزود: در وضعیت فعلی و با توجه به مسائلی که در گذشته به وجود آمده مردم رویکرد مناسبی نسبت به جریانات سیاسی ندارند، ما در این مسیر نیاز به وحدت میان مسئولین و وحدت میان مردم داریم، کشور از جایی آسیب می‌بیند که در آن جا اختلاف باشد، امروز وحدت بیشتر از گذشته مورد نیاز است، همه وظیفه دارند به این مهم توجه کنند، اگر افراد به این مهم عمل نکنند قطعاً به مردم خیانت کردند.

به گزارش ایسنا نایب رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی در توضیح نقش ریش سفیدان در به حداکثر رساندن همکاری‌های سیاسی جریانات گفت: ما کارنامه چندان درخشانی از ریش سفیدی ریش سفیدان جریانات سیاسی در این خصوص شاهد نبودیم، ما ریش سفیدانی در جریانات سیاسی داریم، ولی این ریش سفیدان خیلی نتوانستند با حل کردن مشکلات کشور میان مردم آن چنان که باید اعتماد سازی کنند.

برچسب‌ها

آخرین اخبار