الیاس حضرتی رئیس کمیسیون اقتصادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به تحریم محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه کشور از سوی آمریکا گفت: آقای ظریف به عنوان سردار بزرگ در صحنه دیپلماسی در این مدت خوب درخشید، او مذاکره کننده ارشدی است.
عضو فراکسیون امید در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: وزیر امور خارجه اهل فن در حوزه سیاست عمومی است که با استفاده از مقدورات و امکانات رسانه ای جهان به درستی و به موقع از حقوق ملت ایران دفاع کرده است، در واقع تحریم وزیر امور خارجه کشور نشان دهنده آن است که آمریکایی ها در مقابل آقای ظریف کم آورده اند.
![]() |
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس دهم شورای اسلامی بیان داشت: پیش از این تاکید داشته ام که نباید وزیر امور خارجه کشور را در میدان بزرگ و سنگین دیپلماسی تنها گذاشت بلکه باید از افراد مطلع، پخته و تجربه دار برای کمک به او در دیپلماسی عمومی استفاده کرد.
وی تاکید کرد: دفاع از حقانیت ملت ایران در کشورهای اروپایی، آسیایی و آمریکایی خلاف منافع ملی نیست، مذاکره با دولت ترامپ و آمریکا خط قرمز ما است اما این مسئله نباید مانع شود تا از حقانیت خود در مقابل افکار عمومی جهان دفاع نکنم و خود را از گفتوگو با کشورهایی که در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی های آمریکا موثر هستند، محروم کنیم.
حضرتی در ادامه گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، گفت: تحریم ظریف نشان داد آمریکا حریف از سردار رشید دیپلماسی کشور نشده و کم آورده است، اینکه می گویند "چون قافیه تنگ آید شاعر به جفنگ آید" وصف حال ترامپ و آمریکا است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه باید از وزیر امور خارجه کشور به عنوان قهرمان ملی تقدیر شود، اظهار داشت: تمام کسانی که به او چه منصفانه چه غیر منصفانه نقد داشتند و در حق او در داخل کشورجفا کرده اند باید به سیل عظیم ملت ایران بپیوندند و از سردار دیپلماسی ایران که زبان گویای ملت بوده و به بهترین شکل ممکن از حق و حقیقت مردم دفاع کرده است، قدرانی کنند./
پایان پیام