به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، الیاس حضرتی در نشست علنی امروز (سه شنبه 25 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی، در نطق میان دستور خود، گفت: در اینجا باید از مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس و از مردم همیشه قهرمان آذربایجان و آذری ها که در آن دیار به دنیا آمده و افتخار فرزندی آن ها را دارم و همین طور از مردم تاریخ ساز گیلان و رشت که افتخار برادری آن ها را در تمام دوران های سخت پس از انقلاب و جنگ و مجلس سوم و چهارم و پنجم را داشته ام، تشکر و قدردانی کنم.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: قانون انتخابات ما نارسایی های جدی دارد، از آن جمله از حضور برداران با تجربه و دلسوزی که در دوره های مختلف در مجلس زحمت کشیده بودند، محروم شده ایم، لازم می دانم یادی از آن ها داشته باشم و جای بردارانی از جمله احمد توکلی در مجلس خالی است، اگر نظام انتخاباتی حزبی بود، با 30 درصد رأی و اقبال مردم، افراد با تجربه و پخته وارد پارلمان می شدند.
وی ادامه داد: باید در این مجلس برای اصلاح قانون انتخابات فکری اساسی شود، از طرف دیگر لازم می دانم از رأی خوب ومعنادار نمایندگان مجلس دهم به وزرای معرفی شده تشکر و قدردانی کنم، به ویژه از دوستان خوبم در فراکسیون امید تشکر می کنم، زیرا علی رغم برخی نامهربانی های توسط برخی اعضای دولت، با صداقت کامل به سازماندهی و ساماندهی امور پرداختند و به طور ویژه از آقای عارف که هم حضورش در این مجلس نعمت برای ما بوده، تشکر و قدردانی کنم.
حضرتی گفت: به عنوان مدیر مسئول یک رسانه، شهادت عزیزمان محسن خزایی را به همه ملت ایران و خانواده اش و خانواده بزرگ صدا وسیما تبریک و تسلیت عرض می کنم و از آزادی خبرنگار دیگری از زندان اظهار خوشحالی و شادمانی می کنم، امیدوارم هیچ خبرنگاری به خاطر انتشار اخبار و تخلفات مسئولان مورد بازخواست قرار نگیرد. اگر دنبال مبارزه با فساد و فحشا هستیم، که مثل تومور سرطان تمام وجود نظام را گرفته، باید جرأت و جسارت را به خبرنگار و رسانه ها بر گردانیم.
وی گفت: وضعیت هوا و تنفس در تهران و شهرهای بزرگ، توان زندگی را از مردم گرفته، حال از این وضعیت شرم آور از عموم مردم به ویژه مردم تهران عذرخواهی می کنم.
این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: امروز در شرایطی قرار داریم که جز با وحدت نیروهای انقلابی نمی توان کاری برای مردم کرد، هم اوضاع جهانی بسیار نگران کننده است و هم وضعیت منطقه و شرایط داخلی این گونه است، توجه به این عوامل ما را وا می دارد که جدی تر به مقوله وحدت نیروهای انقلاب بی اندیشیم و برای رسیدن به وفاق ملی تلاش کنیم، تحولات درونی آمریکا و نتیجه انتخابات این کشور بدون شک از نظر من مهم است، چه خانم کلینتون رأی می آورد و چه آن کسی که رأی اورده است.
حضرتی ادامه داد: فردی به ریاست جمهوری آمریکا رسیده است که کشورهای جهان و حتی متحدان اروپایی این کشور را نگران کرده، این فرد در تبلیغات انتخاباتی خود علیه توافق هسته ای سخن گفته و هم اکنون برخی از مشاورانش به دنبال راه کاری هستند که بدون محتمل کردن خسارت به آمریکا، برجام را کنار بگذارند، حال اگر چنین شود برای ایران راهکاری جزء مقابله به مثل نمی ماند و همین امر فرصتی برای رژیم صهیونیستی و دیگر مخالفان منطقه ای جمهوری اسلامی ایجاد میکند و مشکلات جدیدی در جلوی ما قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: در خاورمیانه هم که اوضاع کاملا جنگی است و حتی حالت صلح میان برخی کشورها شکننده به نظر می رسد، از طرف دیگر جریان جدیدی به نام اسلام سلفی، تکفیری و داعش در کشورها عراق و سوریه با حمایت مالی و سیاسی برخی دولت های منطقه، چند سال است که ناامنی گسترده ای را ایجاد کرده و هنوز عزم جدی برای نابودی آن ها وجود ندارد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، گفت: در داخل کشور هم برخی از جریان های افراطی و تندرو بر طبل تفرقه می کوبند و بر حذف نیروهای انقلاب از صحنه خدمت اصرار دارند و ایجاد تفرقه و شکاف میان افراد و چهره های خدوم نظام را در دستور کار قرار دادند، هر وقت زمزمه حل مسائل داخلی به میان می آید، بلافاصله ایجاد جریان به میدان آمده و بهانه ای تازه برای رویارویی سیاسی برای نیروهای انقلاب را خلق میکنند و آنان، یاران امام و خادمان با سابقه مردم و افراد آزمایش پس داده نظام را مورد حمله قرار می دهند و با طرح شعارهای تند افراطی لیه خودی ها، موجب بروز تفرقه در داخل کشور می شوند.
حضرتی افزود: در این شرایط جهانی با وجود بحران های منطقه ای، در حالی که برخی کشورها بر طبل تفرقه می کوبند، بنده ضرورت مراجعه به منشور برادری امام خمینی(ره) را مطرح می کنم، تا با ایجاد وفاق درونی جبهه انقلاب توان مقابله با تهدیدهای منطقه ای و جهانی را داشته باشد. امام در پیام موسوم به منشور برادری بر چند نکته تأکید کردند که مهم ترین آن این است که همگان باید خود در مرز نقد قرار دهند و انتقاد را یک هدیه بدانند و خیال نکنند که سخن و برداشت و تصمیم آن ها بهترین است.
وی گفت: پذیرش این سخن ما را وا می دارد، که عاشق حرف خودمان نباشیم و دیگران را خیرخواه خود بدانیم و نقد دوستان را از دل و جان پذیرا باشیم. از نکات مهم منشور برادری این است که همه جریان های انقلاب دلسوز نظام هستند و کسی حق ندارد به روش حذف مخالفان روی بیاورد، در غیر این صورت قبل از این که به جناح مقابل صدمه بزند، به کل انقلاب، نظام و کشور ضربه می زند.
حضرتی تصریح کرد: یکی دیگر از نکات این منشور، رنگ عقیدتی دادن به اختلافات سیاسی است، امام خمینی تأکید می کند که علی رغم اینکه برخی تلاش می کنند که به اختلاف سیاسی میان نیروهای انقلابی، رنگ عقیدتی بدهند، اما روشن است که این نیروهای سیاسی به نظام و کل ارزش های اسلامی آن معتقد هستند و در چارچوب نظام می اندیشند، این نکته از این نظر اهمیت دارد که ما شاهد حذف نیروهای زیادی از گردونه خدمت به مردم و کشور هستیم. تنها به این خاطر که از سوی یک جناح خاص، متهم به تجدید نظر در ارزش های انقلابی شده اند، در حالی که قالب آنان وفادار به آرمان های نظام و ارزش های دینی و انقلابی هستند.
وی افزود: نکته ای که از منشور برادری امام خمینی(ره) باید مورد توجه قرار گیرد، ضرورت همگرایی نیروهیا انقلاب با یکدیگر است، اما تأکید می کند که اموری که بی تردید رضایت خداوند در آن بوده نزدیک کردن مواضع نیروهای انقلاب به یکیدگر است.بنده بنا داشتم از این منظر به یکی از مهم ترین حوادث پس از انقلاب، که رخدادهای سال 88 است، اشاره کنم تا با هم راهی برای حل این قضیه و برای اینکه اختلافات و مشکلات و حوادث تلخ و صحنه های تلخی که در سال 88 ایجاد شد، پیدا کنیم، تا بتوانیم نیروهای انقلاب را به مسیری که به نفع نظام و انقلاب باشد؛ بر گردانیم./
پایان پیام